Ulei îmbuteliat


Mărcile noastre și tipurile de ulei:
  • ulei de floarea-soarelui: Prutul, Spornic, Surâsul Soarelui, Bonatelo, Boniflor şi mărci private
  • ulei de măsline extravirgin și ulei din turte de măsline importat din Spania sub nume propriu: Picasol
Specificații ulei floarea-soarelui

Valori nutritive la 100 g: 900kcal/3700kJ
Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricaţiei
Condiţii de păstrare: în încăperi acoperite, răcoroase, întunecoase, curate și lipsite de mirosuri străine, la temperaturi cuprinse între –5ºC şi 30ºC
Recomandări de utilizare: gătit, prăjit, maioneză, prăjituri



Specificații ulei măsline extra virgin 100%

Valori nutritive la 100 g: 3700kJ / 900kcal
Termen de garanţie: 24 luni de la data fabricaţiei
Condiţii de păstrare: a se păstra în încăperi acoperite, răcoroase, întunecoase, curate și lipsite de mirosuri străine, la temperaturi cuprinse între –5ºC şi 30ºC
Recomandări de utilizare: salate, aperitive, paste, legume și pește la grătar

Specificații ulei din turte de măsline (pomace)

Valori nutritive la 100 g: 3767kJ / 900kcal
Termen de garanţie: 24 luni de la data fabricaţiei
Condiţii de păstrare: în încăperi acoperite, răcoroase, întunecoase, curate și lipsite de mirosuri străine, la temperaturi cuprinse între –5ºC şi 30ºC
Recomandări de utilizare: prăjit, gătit


  • Noutati

    .Prutul lanseaza Spornic ProVita

    Prutul completează gama de ulei vegetal Spornic cu un nou sortiment – Spornic ProVita, natural bogat în vitamina E și îmbogățit cu vitaminele A și D.

    Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva degradării cauzate de stresul oxidativ..... continuare

  • Noutati

    .Prutul lanseaza Campania High Oleic 2018

    Prutul a continuat tradiția întâlnirilor cu fermierii la început de an și a organizat o serie de mese rotunde în principalele județe cu potențial agricol din România. Tema a fost cultura de floarea-soarelui High Oleic, un trend internațional care în ultimii ani se instalează tot mai puternic și în industria agribusiness din țara noastră.... continuare

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.